ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΚΥΛΩΝ

{"arrow":"false","pagination":"true","speed":"300","autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","loop":"true","start_nivo":"0","effect_nivo":"sliceDownLeft","pauseon_over_nivo":"true","random_start_nivo":"false"}

Διαθέτουμε όλα όσα χρειάζονται για την άνετη παραμονή του σκύλου σας όποτε και για όσες ημέρες χρειαστεί να λείπετε μακριά του. Βρισκόμαστε σε μια πανοραμική τοποθεσία στο Νέο Ρύσιο. Μόλις 20 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θες/νίκης και στον δρόμο για την Χαλκιδική βρίσκετε ο Ξενώνας μικρών ζώων Haus Jackson.Πιστεύουμε ότι ο σκύλος ( Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου ) αξίζει την φροντίδα μας σαν ένα αναπόσπαστο μέλος της οικογένειάς μας.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
♦   Να παρέχουμε υψηλού επιπέδου φιλοξενία και προσωποποιημένες υπηρεσίες στους πολύτιμους επισκέπτες μας.

ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ
♦   Ακεραιότητα: Nα διατηρούμε τις υπηρεσίες και τη φιλοξενία μας σε υψηλό επίπεδο.
♦   Ομαδικό πνεύμα: Nα δουλεύουμε ως μια δυνατή ομάδα με σεβασμό στην ιδιαιτερότητα του κάθε σκύλου.
♦   Διαρκής προσπάθεια για βελτίωση: Να  βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και να ανανεώνουμε την εικόνα των χώρων μας.
♦   Προσωποποιημένη φιλοξενία: Να εξυπηρετούμε τον κάθε επισκέπτη με επαγγελματισμό, σεβασμό, φιλικότητα, ευγένεια, αμεσότητα και ενθουσιασμό.

Το HAUS JACKSON διαθέτει όλα όσα χρειάζονται για να εξασφαλίσουν στον σκύλο σας μια άριστη διαμονή. Για εμάς κάθε σκύλος αποτελεί ξεχωριστή προσωπικότητα, με ανάγκες που θεωρούμε καθήκον μας να φροντίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  • Άνετα δωμάτια παραμονής.
  • Συνεχής κτηνιατρική επίβλεψη.
  • Καθημερινή άσκηση και παιχνίδι.
  • Έμπειρο προσωπικό.
  • Παραλαβή – Παράδοση κατ’ οίκο.
  • Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλοντας να τηρήσουμε όλους τους κανόνες υγιεινής έχουμε επιβάλει κάποιους όρους προκειμένου να αποφύγουμε κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις σε ότι αφορά την υγεία του σκύλου. Η ελάχιστη ηλικία των σκύλων είναι η ηλικία των 6 μηνών…Δεν δεχόμαστε μικρότερης ηλικίας κουτάβια.

♦   Για να κάνουμε δεκτή την κράτηση αλλά και κυρίως την είσοδο του σκύλου σας στις εγκαταστάσεις μας, πρέπει το βιβλιάριο εμβολιασμού να είναι σωστά συμπληρωμένο και να έχει όλα τα απαραίτητα εμβόλια και αποπαρασιτώσεις. Η αποπαρασίτωση για τα έξω-παράσιτα (τσιμπούρια, ψύλλοι …) γίνεται κατά την είσοδο του ζώου στις εγκαταστάσεις μας με αμπούλα, περιλαίμιο καθώς και με γενικό ψεκασμό του ζώου.
♦   Η γενική εικόνα του σκύλου πρέπει να μας δείχνει ένα ζώο ζωηρό και υγειέστατο.Σκύλοι οι οποίοι μας δείχνουν ότι είναι άρρωστοι ή υποσιτισμένοι δεν μπορούν να φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις μας και να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία των υπόλοιπων σκύλων.